Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертим знімком з ванної. Так, артистка повністю роздяглася і заодно анонсувала кліп на пісню "Інстадрама", який можна буде побачити вже 13 лютого.

"на пам'ять в Інстаграмі... #премьераКлипа#завтра", - заінтригувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Шикарні груди", "Не груди, а перли!", "Дуже ніжно ❤️".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував Світлану: "Вся штучна і не натуральна, просто Барбі...", "Ну навіщо так? Вже як Седокова стаєте. Ви ж сексуальна жінка", "Бідна, вся замучена, нездорове фото.", "Вона завжди на фото оголюється, це хвороба?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.