Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим селфі, примірявши блискуче плаття з глибоким декольте. Так, артистка вирішила поділитись улюбленими цитатами, засвітивши масивні груди.

"1.Якщо люди відмовляють Вас від Вашої мрії, то не звертайте уваги, просто у них була така ж мрія, від якої вони відмовилися.
2. Для того, щоб отримати те, чого у Вас ніколи не було, треба зробити те, що Ви ніколи не робили.
3. Те, що ви приймаєте як належне, для деяких може бути мрією всього життя.
4. Люди бачать те, що вони хочуть бачити.
5. Дивіться на життя через лобове скло, а не через дзеркало заднього виду.
Зберігайте, мої любі ❤️", - поділилася інформацією Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Ух тииии....яка красоточка!", "Шикарна😻😻😻❤️", "
Тобі дуже ця помада личить!💖😍👍", "Мілашка❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.