Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Так, після появи на світ хлопчика Міші артисти вирішили відмовитися від елітних автомобілів, а замість цього купили мікроавтобус для всієї родини.

"З появою маленького чоловічка в родині , у мене з'явилося мільйон питань до батьків. Одним з актуальних був: «Яааак, як ми поміщалися в жигулі всією родиною разом з ложками-плошками , пеленальными столами, візочками, іграшками ????»🤦🏼‍♀️ Це ж дико незручно, потрібен цілий будинок на колесах , щоб виїхати навіть в магазин, а я так люблю бути компактною, універсальною, але, мабуть, зараз мені доведеться заново вчитися збирати тільки найнеобхідніше 🙈
Добре , що добрі люди винайшли 🚐 мінівен ! Спасибі старому доброму другові #Мерседес за те, що мене катає і вміщає все найпотрібніше і непотрібне теж)", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери дивно відреагували на пост: "Купи фуру", "Точно, як жити без мерседеса, прям не знаю😄🤣", "Ну у деяких батьків і машини ніколи не було", "Вже неприємного читати ваші пости. Один дешевий пафос! Навіщо ви це рекламуєте?".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.