Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість присіла навпочіпки, позуючи на сходовій клітці. Так, артистка забавно скопіювала гопників, але їй ніхто не повірив.

"У нас на районі 😂 всі #настиле😎все як #мылюбим #yezzy", - пожартувала Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Сємки є ? А якщо знайду ?", "Вєр, ну як у Вас так виходить? На будь-якому фото, в будь-якому одязі, немов принцеса з казки.", "У своїй стихії😂😂😂", "А гітара де ?", "Заходиш такий у свій падік, а там Віра Брежнєва сидить 😐".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.