Музикант Кирило Толмацький, який більш відомий як Децл, міг інсценувати свою смерть. Таку версію висловили шанувальники в мережі і навіть знайшли кілька підтверджень цієї версії.

Фанати репера досі не можуть повірити в те, що його немає у живих. Вони шукають доказ того, що Децл насправді живий, а все це було інсценуванням і розіграшем.

Першим доказом того, що Децл не помер є інтерв'ю 2007 року в Іжевську. Там музикант розповів про плани інсценувати власну смерть. Адже Тлумацький дійсно пішов з життя у віці 35 років.

"Напевно, ініціюю в 35 свою смерть і поїду палити величезний косяк на якийсь острів і не буду паритися про те, що у Вавилоні щось відбувається", - сказав в 2007 році Децл.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того інтерв'ю Децл ще раз згадував про свій намір померти для всіх. Так, інтерв'ю 2015 року одному з воронезьких видань співак розповів, що збирається прожити мінімум 450 років.

"Коли-то я хотів би інсценувати свою смерть в 35 років і виїхати жити на острів. Залишилося кілька років — треба подумати над цією темою", - зізнався він.

Другим непрямим доказом того, що смерть інсценізована фанати вважають Instagram Кирила. На картинці і в описі була позначена абревіатура RIP, яка перекладається як "спочивай з миром". Цікаво те, що Децл оприлюднив цю запис майже за місяць до смерті – 9 грудня, а з того моменту більше не писав.

Раніше повідомлялося, що друзі репера говорять, що незадовго до смерті він скаржився на болі в кистях рук. Після цього він втратив свідомість. Як кажуть друзі Кирила, він не мав проблем зі здоров'ям.

Нагадаємо, мати Децла знайшла винуватця смерті сина. За словами матері, син дуже втомлювався від постійних переїздів.

Як повідомляв Знай. ua, Децла могли вбити: друзі репера розкрили моторошні подробиці. "Це могло бути отруєння".

Знай. ua писав, що похорон Децла перетворилися в справжнє пекло. Батько репера попросив обійтися без провокацій.