Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість вирушила в Нью-Йорк, позуючи в яскравих і стильних образах. Так, артистка відвідала New York Fashion Week, який пройде з 7-15 лютого, примірявши дуже незвичайне вбрання, що складається з речей культових українських та зарубіжних брендів: Gucci, Maison Margiela, LITKOVSKAYA, Ksenia Schnaider.

"😏", - лаконічно підписала кадр Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Шикарна😍😍😍", "Нью Йорк в шоці,від цієї богині 💕💋", "Надяяя ти просто вогонь😍", "Божечки кішечки та ти прекрасна🔥😍", "Боже, яка ти красива 😍😍😍😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.