Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість вирушила в Нью-Йорк, позуючи в яскравих і стильних образах. Так, артистка відвідала New York Fashion Week, який пройде з 7-15 лютого, прогулявшись вулицями між показами. Надя нарешті приміряла теплі зручні речі.

"NY ♥️". - зізналася в коханні місту Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Неймовірно чарівна))))💕💕💕💕💕", "Лялечка 😍❤️", "І сіра вулиця стала сяяти 😻♥", "Приголомшливо🌌🦋❤️", "Я дивуюся,як Нью,ще досі не помер від твоєї краси😻🔥".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.