Нещодавно відомий український гуморист, незмінний ведучий Національного відбору на "Євробачення" Сергій Притула відвідав кілька міст Донбасу. В рамках туру він не тільки виступав для земляків, яких зачепила війна, а привіз нашим хлопцям на фронт нове озброєння.

Ця поїздка хоч і далеко не перша для Притули, але вона стала "холодним душем" – він помітив, що українці згуртувалися за останній час, тому всі заклики пропагандистів вважає пустим звуком.

Сергій Притула допомагає українській армії
Сергій Притула допомагає українській армії

На Донбасі гумористи шоу "Вар'яти" відіграли чотири концерти – в Краматорську, Сєвєродонецьку, Покровську та Маріуполі. Майже всюди вони зібрали аншлаги, крім Маріуполя, але саме там концерт запам'ятався найбільше.

Сергій Притула допомагає українській армії
Сергій Притула допомагає українській армії

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Притула зазначив, що на концерти люди приходять з прапорами України в двох випадках – коли цей концерт проходить за кордоном – в США, Канаді, Лондоні, Дубліні, Парижі, Празі , адже як пояснює шоумен, це свідчить про ностальгію за домом, а от у другому випадку – це коли концерти відбуваються на Донбасі.

Сергій Притула допомагає українській армії
Сергій Притула допомагає українській армії

"Перші приходять з прапорами, тому що ностальгія за домом і самоідентифікація на тлі пануючого етносу в країні, де ми виступаємо. Другі – тому що самоідентифікація в умовах війни на території, де війна. Вони цими прапорами кричать, що ми – українці! Ми не такі, як про нас говорять ЗМІ! Ми не такі, як ті, що вітали "російську весну"! МИ не сєпари !!! Вони просто хочуть, щоб їх ідентифікували, як нормальних людей! наших! Ви просто вдумайтесь в цей факт. Люди з прапорами України за кордоном і в Донбасі. Може мої висновки неточні, зробіть свої. Але це факт. Ніде. Ніде !!! Ні на Буковині, ні на Галичині, ні на Поділлі, ні на Слобожанщині, ніде не було концертних залів з державними прапорами. І ось на Донбасі я їх побачив у великій кількості. Ми повернемося до цих міст з концертами. Обов'язково. Незважаючи на багато маленьких і великих нюансів. Повернемося! Тому що нас так зустрічали і проводжали, що не повернутися – гріх!", - зазначив Притула.

Дивіться: Сергій Притула в гостях у "Армія ФМ"

Нагадаємо, стали відомі переможці першого півфіналу Національного відбору на Євробачення 2019 – ними стали троє учасників, серед яких MARUV і YUKO. Варто відзначити, що вони дають концерти на території країни-агресора.

Як повідомляв "Знай.ua", студія "Квартал 95" нещодавно відвідала Івано-Франківськ в рамках щорічного туру. Традиційно гумористи дають по кілька концертів у місті: один – платний, інший – некомерційний, для соціально незабезпечених родин, колишніх військових, котрі повернулися з АТО і навіть брали участь у боях в Афганістані. Також "Знай.ua" писав, Квартал 95 жорстоко пожартував над дружиною Луценка.