Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram кадром з далекого 2007 року. Знаменитість згадала про жахливе пограбування, що сталося в 2017 році в Парижі і зізналася, яке прикраса була її улюбленою. Ним виявився маленький діамантовий хрестик, частинка якого залишилася з Кім.

"Згадала 2007 рік. Намисто, яке на мені, - це діамантовий хрестик від Джейкоба, перша прикраса, яку я купила після отримання першого чека. Коли відбулося пограбування, його теж забрали. Однак на виході грабіжники загубили цю коштовність на вулиці, ховаючись. Це дуже сентиментально для мене. Просто хотіла поділитися ✨📷", - поділилася спогадами Кардашьян. Варто нагадати, що в 2017 році в готелі "Hôtel de Pourtalès" в Парижі стався кричущий напад на Кім Кардашьян. Грабіжники зв'язали світську левицю пластиковими кабелями, погрожували пістолетом, а потім забрали два телефони знаменитості і всі коштовності.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.