Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирушила на виставку легендарного ювелірного бренду "The Tiffany & Co", примірявши на себе облягаючий водолазку тілесного кольору. Так, дівчина розтопила серця фанатів спільним чорно-білим фото з чоловіком Себастьяном Беар-МакКлардом.

"Bb", - лаконічно підписала кадр Ратаковскі. За 18 годин знімок встиг зібрати понад 435 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися закоханою парочкою і засипали подружжя компліментами. Були і ті, хто кому зовнішність Себастьяна здалася дуже недоглянутою, особливо відсутність брів і злісний погляд.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.