У британській столиці нещодавно пройшла 72-а церемонія вручення нагород Британської академії кіно - і телевізійних мистецтв BAFTA. Спецгостями заходу стали герцог і герцогиня Кембриджські та принц Вільям і Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, що герцога Кембриджського ще в 2010 році було призначено президентом Британської кіноакадемії. Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

За інформацією модних оглядачів, для заходу Кейт обрала витончену білу сукню на одне плече з квітковим декором бренду Alexander McQueen. Як завжди вишукана і елегантна, герцогиня привернула увагу всіх гостей і папараці. Принц Вільям вбрався в класичний чорний фрак, білу сорочку та стильну краватку.

А от видання Daily Mail Кейт Міддлтон доповнила образ сережками, які раніше носила принцеса Діана. На руці герцогині також був розкішний браслет, всипаний діамантами, який їй позичила королева Єлизавета II. Довершили вечірній лук Кейт Міддлтон сяючі сріблясті туфлі Jimmy Choo і мінімалістичний білий клатч.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто нагадати, що британська королівська сім'я ніяк не може налагодити стосунки з дружиною принца Гаррі Меган Маркл. Так, стало відомо про те, що дружина принца Чарльза Камілла оголосила бойкот герцогині Сассекській. Про це повідомили інсайдери видання Radar Online. Відомо, що 71-річна герцогиня Корнуольська практично не розмовляє з 37-річною Меган. Вона відноситься до Маркл аж ніяк не дружелюбно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що журналісти розповіли, коли і чому Міддлтон підкорила майбутнього чоловіка. Герцогиня Кейт Міддлтон і принц Вільям виховують сьогодні трьох дітей. Але колись вони були просто друзями. Більш того, як пише The Sun, коли онук Єлизавети ІІ починав "підкочувати" до Кейт, вона вже була в стосунках з іншим мачо.

Нагадаємо, королева Єлизавета II приголомшила яскравим вбранням: наймодніші тони 2019 року, фото.

Як повідомляв Знай.uа Кейт Міддлтон розкрила кулінарні пристрасті королівської сім'ї: готуємо разом і смачно.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон захопила життєрадісним образом: смарагдова герцогиня.