Зірка популярного тервел-шоу "Орел і решка", фіналістка шоу "Танці з зірками" та телеведуча шоу "Хто зверху" Леся Нікітюк, яка ще недавно хвалилася відпочинком на Мальдівах, повідомила сумну новину. Весілля, до якого готувалась знаменитість, не буде, вона розійшлась з коханим.

Про це зірка написала в своєму мікроблозі Instagram.

"Хочеться щось розумне написати…типу: – мы разошлись как в море корабли … але при даній ситуації достатньо ..Разошлись. Все. Журналісти радійте…новий інформаційний привід. скажу наперед – no comment", – написала вона додавши хештег #сусід (саме так в соцмережах Леся називала нареченого).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вона також додала фото, на якому сидить поруч з порожнім кріслом на райському пляжі.

Друзі та підписники одразу ж почали втішати Лесю з гумором.

"Тільки не виставляй мої голі фотографії! Ти обіцяла", – пише Андрій Бєдняков.

А шанувальники з гумором прокоментували, що Леся вона спеціально кинула нареченого, щоб нічого не дарувати на День закоханих. До речі, Нікітюк вже отримала пропозицію зустрічатися.

Нагадаємо, Леся Нікітюк пройшлась по бутіках та показала шанувальникам свої покупки. На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує в аеропорту Бориспіль, звідки полетіла на Мальдіви.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікітюк поділилась з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя.

Також Знай.ua писав про те, що у Алли Пугачової запідозрили страшну хворобу. Зірка спантеличила шанувальників зовнішнім виглядом. також Алла Борисівна переличила свої хвороби, через які не може їсти, що хоче.

Дивіться: Леся Нікітюк про поцілунки з дівчатами