У дев'яності з'явилося багато нових музичних зірок на українській естраді. Хтось з них дуже швидко став популярним і так само швидко впав з музичного Олімпу, а хтось досі збирає стадіони. У цій добірці ми зібрали найбільш популярних знаменитостей, яких всі знають та люблять ще з 90-х.

Іво Бобул

В 90-х артист був секс-символом для жінок "за тридцять", які шаленіли від співака. Зараз йому на зміну прийшов Олег Винник, однак Бобул досі займається активною концертною діяльністю. Він гастролює містами України, збирає шанувальників на сольні концерти.

Павло Зібров

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Він найвідоміший вусань України. Зараз артист також гастролює, дає концерти і створює нові пісні. У квітні 2016 з'явився кліп "Польська Залізниця лова-лова", в якому Павло Зібров змінив амплуа і зачитав реп. Також співак у 2018 році взяв участь у шоу "Танці з зірками".

Віктор Павлік

Загалом Віктор Павлик провів понад 4000 сольних концертів в Україні та по світу. На його рахунку близько 30 музичних альбомів. У 2003 році співак відправився в найбільший тур по 20 штатах в Америці.

В 2015 році він створив гурт "Pavlik OverDrive". Також зробив 15 пісень у рок-обробці. З цим гуртом Віктор Павлов виступав на фестивалі "Тарасова гора", "RespublicaFEST" та ін. В 2016 році співак став народним артистом України.

Ірина Білик

В 90-х її пісні "Так просто", "Прощавай", "Мовчати" співали всі. Підтвердженням цьому стало вручення премії YUNA за музичні досягнення за 20 років у категорії "Найкраща виконавиця". Зараз Ірина Білик - одна з найпопулярніших українських артисток, автор хітів і треків до фільмів.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська залишається однією з найпопулярніших українських артисток. Її запрошують в журі музичних конкурсів. Вона бере участь у різних шоу та програмах. У 2017 році Могилевська перемогла в шоу "Танці з зірками". Після цього співачка випустила власну книгу "Худнемо разом". Зараз вона активно просуває молодих артистів в український шоу-біз.

Нагадаємо, що Віктор Павлік, син якого вже близько чотирьох місяців бореться з саркомою хребців, звернувся до шанувальників із несподіваним повідомленням.

Як повідомляв портал Знай.uа, лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин звернувся до фанаток Винника і запросив на концерт разом із співаком, який відбудеться в Палаці спорту.

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська опублікувала знімок у соцмережі з найближчими людьми і написала про важливе.