Український співак і актор Віталій Козловський опублікував у мережі чергове напівголе фото. Передає Clutch.

На офіційній сторінці в Instagram Козловського з'явилося фото, яке викликало справжній фурор у мережі. Артист посміявся над своєю пристрастю до оголених знімків і заінтригував підписників якоюсь новиною.

"Як і обіцяв, не прикриваючи свій сором" сердечками – "голий" я! А що це означає? Правильно! Це означає, що у мене для вас є новина, якою не терпиться поділитися… Але це станеться буквально днями! Залишайтеся зі мною", – написав український виконавець.

У коментарях шанувальники пишуть, що розчарувались в артисті, але все одно залишаються в захваті від його фізичної форми.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ех, Віталік, Віталік… Не добре жінок вводити в оману. Боягузи, звичайно, красиві, але не на те ми розраховували, ой не на те. Так що підвищуємо ставки. Вимагаємо такий пост від тебе: "Якщо це фото набере 20 000 лайків – приберу труси!", "Починав кар'єру непогано, але ненадовго. Тепер ти собі рейтинг здобуваєш голим тілом?", "Віталік, я думала, труси білого кольору, як на фото, де ти в ботфортах, як у Ріани. Ідеальне тіло, так тримати. Новину дуже чекаю, сподіваюся, це новий хіт" – пишуть користувачі.

Нагадаємо, скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський похвалився спортивним тілом на чорно-білому фото. Так, артист оголив торс і пильно глянув у камеру, чим розтопив сердечка фанаток.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий український співак і шоумен Віталій Козловський показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дещо дивному образі.

Також Знай.ua писав, Козловський похвалився новою ліричною піснею під трепетною назвою "Ангели не сплять". Так для більшого драматизму і слізок фанаток артист виставив чорно-біле фото, на якому його засипає сніжинками.