Співачка Оля Полякова вчергове продемонструвала на публіку своє розкішне почуття гумору. Правда, випад може не сподобатися Тіні Кароль. Про це передає Clutch.

Нещодавно в офіційному акаунті Полякової в Instagram з'явився постер до нового фільму "Свінгери-2". На фото Суперблондинка позує з Дашею Астаф'євою і Михайлом Кукуюком. Шанувальники вирішили "підправити" знімок і додати туди інших українських знаменитостей.

Так, компанію Поляковій склали Потап і Тіна Кароль.

"Хлопці, ваші фотожаби мене порвали", – прокоментувала Оля Полякова.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фанати співачки оцінили оригінальну жарт і активно почали обговорювати його у коментарях.

"А мені Оля здається, що Дан Балан був би краще з вами і Тіною", "Ого! Нічого собі. Сміливо! А головне весело. Відразу піднімає настрій! Тіночку взагалі несподівано було побачити в такій компанії в ліжку! Спасибі, що поділилися з нами таким дивовижним фото, ха-ха-ха", "Мені здається чи це не глюк, але Потапу ніби голову до чужого тіла приклеяли", "Потап аж зблід бідолага", "Та на*рена там потрібен ПОТАП 🤣Дівчата такі класні…", – пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Оля Полякова може стати першою леді в гучному фільмі Свінгери 2.

Нещодавно в Мережі з'явився новий трейлер української комедії Свінгери 2. У сиквел відомого фільму знялися Оля Полякова, Михайло Кукуюк, В'ячеслав Довженко, Даша Астаф'єва, Анна Саліванчук і Олексій Вертинський. З'явилися також і персонажі, яких ми не бачили в першій частині: DZIDZIO і травесті-діва Монро.

Нова частина стрічки розповість про пікантні пригоди головного героя під час передвиборної кампанії. Вихід фільму заплановано на 1 березня 2019 і буде дуже актуальним: гонка перед виборами президента якраз досягне піку. Автори пообіцяли українцям висміяти актуальні для 2019-го року політичні проблеми.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва похвалилася продовженням популярної комедії "Свінгери".

Раніше Знай.uа повідомляв, голі Астаф'єва і Полякова випили шампанського в ліжку.

Також Знай.uа писав, неповнолітня донька Полякової показала форми у бікіні.