Відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними фото на сторінці в Instagram. Так, нещодавно знаменитість з'явилася на червоній доріжці BAFTA в дуже незвичайному вбранні. Дівчина приміряла розкішний брючний костюм від культового модного будинку Burberry, надівши його на голе тіло.

За кілька днів кадр встиг набрати майже 270 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті: "Костюм просто космос 🚀 🤪", "Ноги нескінченні.....", "Тому що не можна бути на світі красивою такоооюю)🌸", "мілашка. Ніжність вважається екстравагантністю.", "Ірочка неймовірна 😚😚👍👍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк поділилася дуже гарячим знімком, позуючи в образі ковбоя. Кадром для відомого глянцю Elle France Шейк похвалилася фанатам в Instagram.

Також модель знялася для популярного бренду купальників від ангела Victoria's Secret Кендіс Свейнпол, показавши ідеальне підтягнуте тіло і пружну п'яту точку.