Популярна радянська виконавиця Лайма Вайкуле продає свій будинок. Варто відзначити, що апартаменти у співачки розкішні. Будинок на дві тисячі квадратних метрів, лазня, басейн - усіма цими перевагами зможе користуватися новий власник.

Крім того, меблі була зроблена на замовлення. Виготовляли її ризькі майстра, яким Вайкуле довірила інтер'єр свого помешкання.

До речі, радянська зірка дуже часто говорила про те, що їй подобається жити в Юрмалі і вона відчуває себе тут по-справжньому щасливою. Але чому тоді вона продає будинок?

Андрій Латковський, коханий чоловік Вайкуле, також промовчав про причини продажу. Тим не менш заявив, що покупець вже знайдений і зараз вони активно ведуть переговори. До речі, можливо цей будинок придбає який-небудь відомий мільйонер? Адже середньостатистичному людині таке житло "не по зубах".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Також стало відомо, що незважаючи на продаж будинку, Лайма їхати з рідної Латвії не збирається і навіть у свої 64 роки буде продовжувати творити музику і радувати шанувальників новими хітами.

Нагадаємо, Лайма Вайкуле заявила, що поїде виступати в анексований Крим, якщо всі санкції Європи будуть зняті.

Як повідомляв Знай.uа, Рожкова розповіла про продаж Приватбанку. Вона сказала, що на сьогоднішній день ПриватБанк працює дуже погано. Також заявила, що через рік можна буде говорити вже про його продаж.

Як писав Знай.uа Хайді Паннетьєрі відверто розповіла про стосунки з колишнім коханим Володимиром Кличком. Вона заявила, що післяродова депресія змінила всі аспекти її життя.