Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість в честь Дня закоханих похвалилася дуже пікантною фотографією, на якій "Королеві ночі" всього 18 років. Так, артистка позувала у світлій нижній білизні, виставивши напоказ розкішну попу.

"Якщо б у мої 18 був Instagram я була б його зіркою! З днем закоханих)) любіть себе, ця любов ,завжди взаємна😂 мені тут 18...)", - пожартувала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Була б у мене така ж попа, я б теж її показувала))))", "Красива дівчина і красива попа😉і таку попу і ноги потрібно показувати💓", "Попа Полякової, крутіше попи Кім.😄🔥🔥", "Те відчуття коли Оля забула постаріти😍😂", "Господи, ну хіба люди зазвичай не старіють з часом?! Або просто з дня 18ти річчя Олі пройшло пару днів?)))))".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.