Акторка Студії "Квартал 95" Олена Кравець попри завантажений гастрольний графік чудово впоралася із обов'язками багатодітної мами. Приміром, нещодавно в своєму Instagram артистка показала, наскільки талановитою росте її донька Марія.

На декількох відео дівчинка займається в танц-класі. Виявилося, що вона відвідує відому танцювальну школу-студію і досягла успіху в своїх починаннях. Її знаменита мама пишається прогресом дочки і з задоволенням дивиться відео незліченну кількість разів.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

"Школа-студія "Тодес". Місце сили моєї дочки, де вона за 10 років непомітно виросла, навчилася танцювати і тепер шле мені ось такі відео, які я переглядаю по 100 разів", - написала Кравець.

Також вона подякувала хореографу-викладачу своєї дочки: "Спасибі всьому вашому колективу за ці хвилини, тому що моя душа іскриться і танцює".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Олена Кравець - любляча мама
Олена Кравець - любляча мама

Шанувальники Олени розділили її захоплення і також залишили компліменти для юної танцівниці, відзначивши її талант.

Олена Кравець - любляча мама
Олена Кравець - любляча мама

Слід відзначити, що 15-річна Маша – старша дитина в сім'ї Кравець. Також у шоувумен є ще двійнята Катя і Іван. Втім, Марія разюче схожа на зіркову маму зовні і росте просто красунею.

Дивіться: донька Кравець на заняттях з танців

Нагадаємо, Кравець шокувала фанів елегантним образом

Як повідомляв "Знай.ua", Кравець з "Кварталу 95" оригінально підтримала Зеленського. Також "Знай.ua" писав, пророцтво "Кварталу 95" про реформу Авакова згадали в мережі.