Відома українська співачка і акторка Оля Полякова звинуватила Світлану Лободу в плагіаті. Відомо, що Світлана Лобода випустила новий кліп на пісню Instadrama.

Про це конфлікт стало відомо завдяки повідомленням в Instagram.

Проте її колега по сцені Оля Полякова не оцінила ролик, і натякнула на плагіат у цій відеороботі. Також Полякова опублікувала порівняльні фото. Вона порівняла свій образ у кліпі "Королева ночі" і образ Лободи в її новій роботі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На знімках видно, що в обох співачок однакова зачіска, дуже схожий одяг, окремі сцени у кліпі, і навіть вираз обличчя і жести. Полякова не висунула прямого звинувачення, проте її підпис під фото все говорить сам за себе.

"Королева ночі? Збіг?" - написала Полякова під публікацією.

Варто нагадати, що співачка Оля Полякова в черговий раз продемонструвала на публіку своє шикарне почуття гумору. Правда, випад може не сподобатися Тіні Кароль. Про це передає Clutch. Нещодавно в офіційному акаунті Полякової в Instagram з'явився постер до нового фільму "Свінгери-2". На фото Суперблондинка позує з Дашею Астаф'євою і Михайлом Кукуюком. Шанувальники вирішили "підправити" знімок і додати туди інших українських знаменитостей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала новенької комедією "Свінгери-2", в якій разом з Дашею Астаф'євою зіграють головні ролі. Так, артистка розсмішила фанатів забавним фото, на якому хтось домалював голову Тіні Кароль в фотошопі. Потім з'явився ще один знімок, на якому Кароль вже замінила Астаф'єву, а посередині розлігся задоволений Потап.

Нагадаємо, Полякову підвело екстремальне міні: гаряче фото.

Як повідомляв Знай.uа TAYANNA кинула виклик Поляковій, але не так вульгарно: насолоджуйтесь.

Знай.uа писав, Полякова влаштувала примірку у всіх на очах: передозування сексуальності.