Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість зіграла одну з головних ролей у фільмі "Продюсер", разом з Олексієм Дурнєвим, Славою Камінською, Павлом Зібровим і багатьма іншими зірками українського шоу-бізнесу. Так, артистка позувала на прем'єрі в розкішному чорному платті з глуброким декольте, вигідно підкресливши струнку фігуру.

"Прем'єра @producermovie❤️ By @bestinua", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Краса - яка вона є!", "перед зеленими очима встояти неможливо) і завжди приємно бачити посмішку на обличчі у Даші)", "Боже, Ви такі красиві. І це плаття дуууже Вам личить :)", "Дуже вишукана, дуже доглянута, молодець!!! Ні додати , ні відняти!!!!", "
Спокусниця😂🙈🥰".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.