Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Зазвичай дівчина куди більш скромна, але, коли вона виходить на подіум всі рамки зникають.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці моделі, вона постала на огляд публіки у відвертій, але неймовірно красивій сукні без бретелей. Белла опублікувала декілька фотографій з цієї фотосесії. На знімках вона крокує по подіуму модного показу бренду "Oscar de la Renta". Белла виглядає неймовірно чарівною і водночас суворою у цьому пишному чорному платті. Її волосся зібране в зачіску ззаду, а на її обличчі – легкий макіяж.

У підписі до фотографії модель дякує за можливість брати участь в модному шоу іменитого дизайнера Оскара де ла Рента. "Закриття блискучого шоу @oscardelarenta вчора. Це шоу – така мрія, щоб піти від примірки, всієї команди Оскара, місця зустрічі, поглядів... Мені пощастило стати частиною цього – особливо в сукні моєї мрії! Вітаємо @fernandogarciam1205, @tokibunbun, @natasharoyt, @chadwickbell, @johndavidpfeiffer. Спасибі", - написала модель.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ця публікація не залишила фанатів байдужими, і вони почали активно її обговорювати. Модель засипають її компліментами і побажань у коментарях до знімка. "Так гарно", "Приголомшливий образ", "Приголомшливо красива", "Добре, якщо ти зможеш зберегти сукню", "Дійсно прекрасне плаття", "Ти прекрасна", "Кожне плаття – це плаття твоєї мрії", "Ти така гарна", "Абсолютно чудова", "Буквально королева", "Приголомшливе плаття", "Ти така приголомшлива жінка, я в захваті", "Справжня принцеса", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.