Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує в кафе, але при цьому скривилася.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в сумному, але кумедному образі. Як виявилося, чоловік Регіни Влад Топалов захворів і йому категорично заборонено перебувати поруч з дружиною і дитиною. Тому Тодоренко довелося святкувати День святого Валентина без коханого.

Мабуть, тому телеведуча провела цей день в підмосковному готелі "Сарєєво резорт". На знімку вона позує за трапезою, при цьому забавно скривила сумне обличчя. На ній безформна синьо-смугаста сорочка, яка дуже схожа на чоловічу, може, у чоловіка позичила. Волосся Регіни зібране ззаду і укладене на одне плече, а на її обличчі легкий макіяж. Вона сидить біля каміна і тримає в руці чашку з напоєм.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У підписі до фотографії Тодоренко поділилася з шанувальниками своїм сумом. "Коли День Всіх Закоханих святкуєш без чоловіка, тому що він захворів і контакт з ним суворо заборонений. Я все одно люблю тебе, @vladtopalovofficial, і мені тут в @rs_sareevo дуже смачно, але тебе, звичайно, не вистачає! Всіх з Днем Закоханих! Будьте здорові, любіть один одного", - написала телезірка.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати і підтримувати Тодоренко. Фанати вітають зірку зі святом і засипають компліментами і побажаннями.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.