Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий ролик, виконавши один з хітів на власному сольному концерті. Так, артистка трепетно привітала шанувальників з Днем закоханих і зізналася, що все, що їй потрібно - це кохання.

"Все, що нам потрібно - це кохання... ❤️", - лаконічно підписала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Це неймовірно красиво 😍😍", "Сильно ,круто і неочікуванно!👍", "Просто до мурашок! 💖💖💖", "Яке поєднання краси,розуму і таланту!❤️❤️❤️", "Голос сильний 👍 хочеться побільше таких пісень".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.