Команда кандидата у президенти України від політичного руху "Слуга народу" дуже часто отримує звернення від прихильників стосовно продукції з логотипами.

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"
Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

Втім, як зазначили на офіційному ресурсі Володимира Зеленського, поки що запустити повноцінно такі сувеніри не можуть. Мова йде про значки, чашки, стікери, футболки, ручки, поліграфію. Запевняють, що проект некомерційний тому виникають певні складнощі:

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"
Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

"Ми кожного дня отримуємо достатню кількість запитів про нашу брендовану продукцію: "Чи можна купити футболку (чашку, ручку, блокнот, значок, наклейку, решту тощо) з логотипом Зе!?". Ну що ж, поки ця функція не доступна. Зараз у Зе!команду ми зі швидкістю світла шукаємо партнера, який би зміг впоратися з великим обсягом запитів і продажем брендованої продукції. Нам потрібна компанія-український виробник, що зможе забезпечити нас сувенірною продукцією", - йдеться у коментарі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Дивіться: Зе! Команда, звернення

Дивіться: Зеленський обговорює боротьбу з корупцією в Україні

Нагадаємо, рейтинги кандидата у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленсього вкотре різко пішли вгору. Цього разу він суттєво відірвався від конкурентів і міцно утримує лідируючу позицію.

Як повідомляв "Знай.ua", свою передвиборчу програму показав кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський, який охрестив її позаочі "Країна мрії". Також "Знай.ua" писав, у мережу просочилася інформація про те, що мер Львова і за сумісництвом кандидат у президенти України Андрій Садовий проводить незаконну агітацію.