Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якою в черговий раз нагадав про презентацію його нової пісні "Роксолана". На знімку артист з'явився в несподіваному вишуканому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Олега Винника, він постав на огляд публіки у "світлому" образі. Для фотосесії артист одягнув елегантний білий піджак з чорними ґудзиками, а під ним видно білу водолазку. Світле волосся співака в цей раз розпущене, хоча часто його можна побачити з зачесаним назад волоссям. На цьому фото він не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Олег Винник залишив кілька рядків з нової пісні "Роксолана", прем'єра якої відбулася 14 лютого – в День святого Валентина. "Сумнiї очi cмiхом не сховати. По них тебе так легко упiзнати. Хто б не була ти Настя чи Оксана, Тобi одне iм' я – Роксолана! Дякую за ваші відгуки", - написав Винник. Шанувальники, звичайно, задоволені і не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дякую вам за чудову пісню! Фото просто фантастичне", "Спасибі за підтримку! Ми вас дуже любимо!", "Чудовий співак, пісня подобається", "Супер. Класна пісня", "Пісня дійсно дуже ніжна і чутлива, чіпляє за душу", "Спасибі Вам за таку гарну пісню. Вона просто бомба, так і Ви теж", "Дійсно, щось новеньке", "Чому саме Роксолана?", "Скрізь напишу, що Олег незрівнянний", "Класне фото і музика класна", "Пісня чудова, вже другий день на повторі, дякую Вам за Вашу творчість. Ми Вас любимо!", "Не треба сумних очей! Краще посміхаєтеся! Вам посмішка дуже личить!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.