Знаменитий співак Рікі Мартін показав фото, на якому він зображений зі своїм коханим в ліжку.

Знімок з'явився в його Instagram.

Музикант показав зворушливе і ніжне селфі, і підписав привітання для чоловіка, сирійського художника Джвана Йосефа з Днем Святого Валентина.

"Двоє змучених батьків. З Днем святого Валентина, Джвано. Щасливий називати тебе своїм чоловіком", - свідчить підпис під фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, Токсичні відносини Гаррі Поттера і Сіріуса Блека обговорили в мережі: небезпечно для здоров'я

У різному віці звичні книги сприймаються інакше. Різниця світосприйняття не оминула і книги про Гаррі Поттера. На цей раз мова пішла про п'ятої частини серії романів Джоан Роулінг "Гаррі Поттер і Орден Фенікса".

Відповідна дискусія розгорілася в Twitter.

Дівчина Ганна з Торонто заявила в мережі, що після народження дитини подивилася інакше на відносини юного чарівника і двох інших героїв книги: хрещеного батька Гаррі Сіріуса Блека і Моллі Візлі — турботливої матері великого сімейства Візлі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лобода привела доньку на російський "Голос", і ось що з цього вийшло

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Також Знай.ua" писав про те, що Кеті Перрі та Орландо Блум побралися: фанатки плачуть за голлівудським красунчиком

42-річний актор Орландо Блум і 34-річна співачка Кеті Перрі оголосили про свої заручини на День Святого Валентина. Цим щаслива наречена похвалилася у своєму Instagram.

Судячи по знімку, на заручини Блум подарував коханій розкішне кільце у формі квітки. Пару пов'язують тривалі стосунки: з дня їх знайомства минуло вже три роки. Поки що невідомо, коли і де буде проходити церемонію, але фанати щасливі, що вона все-таки буде.