Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує на засніженому дворі красивого будинку.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в кумедному образі, стоячи по коліна в снігу. Відомо, що Тодоренко довелося святкувати День святого Валентина без коханого, тому вона відправилась у готельний комплекс, фото з якого знову виклала. На знімку весела Регіна бродить по снігу. Для прогулянки вона одягла теплу куртку кольору хакі з хутряним капюшоном. На ній червона в'язана шапка і такий же шарф. У підписі до фотографії Тодоренко розповіла, що мріє жити в таких апартаментах, як цей готель.

"Мої улюблені хороми. Як же я люблю великі просторі будинки. З усіх відвіданих мною готелів, апартаментів, хостелів тощо, я виділила для себе французькі, американські і англійські будинки. Коли я подорожувала по штатах, просто очманіла від «хайтекових» велетенських вілл, а ще більше офігіла від цін на них. Але я не перестаю мріяти про комфортний світлий розумний дім, і все роблю для того, щоб звити затишне сімейне гніздечко. Поки такого найкрутішого завидного дому у мене немає, ми з родиною їздимо відпочивати в @rs_sareevo! Спасибі вам, хлопці, за теплий прийом та дієтичне меню для тих, хто на ГВ. (Стежте за моїми постами, скоро буде розіграш вікенду в цьому заміському комплексі). А ви мрієте про просторі апартаменти чи про розумний будинок?", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко. Фанати засипають зірку компліментами і побажаннями.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко святкувала День святого Валентина без Топалова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.