Зіркова пара Олена Мозгова і Володимира Ткаченко, який тепер виступає під псевдонімом Девід Аксельрод, показала підписникам свої ніжні почуття на День Святого Валентина. Про це передає Clutch.

Як повідомили знаменитості, День закоханих вони вирішили провести разом і насолодитися близькістю. 14 лютого у соціальній мережі Facebook з'явилося фото ніжного поцілунку Мозгової і Аксельрода. Судячи з усього, пара вирішила влаштувати собі по-справжньому романтичний вечір: вони оточили себе свічками, квітами і раритеними меблями.

Раніше ми вже писали про драматичну історію кохання Олени Мозгової та Володимира Ткаченко.

Кохання Володимира Ткаченка та Олени Мозгової завжди викликало бурхливі дискусії у суспільстві. Пару з великою різницею у віці засуджували практично всі, але незважаючи на це, вони змогли зберегти теплі стосунки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир і Олена познайомилися у 2006 році. Вона була старша за нього на цілих 9 років і мала двох дорослих дітей, тому пара довгий час намагалася тримати свої стосунки в таємниці.

Близькі далеко не відразу повірили в цей союз. Подруги Олени стверджували, що Володі від неї потрібні тільки її гроші і зв'язки. І це не дивно, адже пари з різницею у віці часто створюються в меркантильних цілях. Через засудження соціуму Олені і Володимиру навіть доводилося тричі розлучатися за час їх відносин.

Коли Олена завагітніла, батьки дізналися про її стан лише на шостому місяці. Тоді пара одружилася, хоча Володимир розповів, що кохану довелося ледь не силою тягнути в ЗАГС.

На сьогоднішній день історія кохання Володимира Ткаченка та Олени Мозгової все ще розвивається. Вони пройшли довгий шлях, щоб зараз жити щасливо і виховувати доньку.