Популярний російський актор Володимир Машков заявив, що йде з кіно, про що він зізнався в інтерв'ю "П'ятому каналу". Машков повідомив, що у нього не вистачає часу на зйомки у фільмах.

Актор розповів: "Кіно — це теж серйозна діяльність, потрібно витрачати багато часу. Його у мене просто фізично немає".

На який період він збирається піти з кінематографа, актор не уточнив. На найближчий час Машков запланував серйозно зайнятися театральною діяльністю. Як він заявив: "Так, я хочу поставити виставу... І, безперечно, я повинен грати в своєму театрі".

Пізніше в прес-службі "Табакерки" підтвердили, що Машков просто вирішив взяти паузу в зйомках. Причиною цьому послужило його становлення художнім керівником театру.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто відзначити, що актор за свою кар'єру вже встиг попрацювати театральним режисером, поставивши на сцені Московського театру-студії Олега Табакова вистави "Страсті по Бумбараш" і "Зоряна година за місцевим часом". Крім того, в Театрі "Сатирикон" Машков поставив спектакль "Тригрошова опера", а на сцені МХТ імені А. П. Чехова - спектакль "№ 13".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярні гумористи з Кварталу 95 на 14 лютого вирішили зробити виняток і показали українцям своїх дружин. На офіційній сторінці студії з'явився колаж, на якому зображені Євген Кошовий, Валерій Жидков, Степан Казанін і Володимир Зеленський разом зі своїми дружинами. Фанатам все ж не вдалося побачити обличчя деяких обраниць, тим не менш, вони написали в коментарях масу позитивних відгуків.

Як повідомляв портал "Знай.uа": шанувальники серіалу Універ шоковані одкровеннями актриси Настасії Самбурської, яка розповіла про своє дитинство. Як вона сказала, батьки – останні люди на планеті, до яких актриса піде зі своїми проблемами. Як розповіла дівчина, батько постійно її бив, а мати при цьому мовчки спостерігала і не робила спроб її захистити. При цьому приводу для чергового акту насильства могло і не бути.

Також "Знай.uа" писав, що Квартал 95 опублікував ролик, в якому зібрані найяскравіші моменти зі зйомок третьої частини популярного серіалу Слуга народу. Незважаючи на те, що його сценарій написаний дуже давно, деякі глядачі звинувачують Зеленського в тому, що ролик є незаконною агітацією.