Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в яскравому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки в оригінальному образі. Кім Кардашьян відображена десь в готелі з сумочкою в руці. На ній світлі брюки зі зміїним принтом і схожа, але більш темна кофточка, яка підкреслює соковиті форми діви. Волосся Кім зібране у високий хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж і невдоволений вираз. У підписі до фотографії Кім Кардашьян залишила лише інстаграмний смайлик у вигляді змійки.

Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото.

"Змії сьогодні всюди", "На бомжиху схожа в бараці", "Гарячий образ", "Просто красиво", "Красива", "Дивне вбрання", "Я б хотів, щоб моя жінка носила це", "Краща твоя фотографія", "Ти найкраща", "Я не знаю, що це означає, але я схвильований", "Хотіла б я бути красивою, як Кім", "Цей топ точно підходить до таких штанів?", "Це не дуже хороший погляд, все конфліктує", "Цікаво, куди ти підеш?", "Який жах", "Ух ти, яка худа, класно виглядаєш", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.