Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у несподіваному образі. Схоже, зірка вирішила показати своє справжнє обличчя, але воно виявилося зеленим… буквально.

Але не все так погано. На щастя, зірка не захворіла і не відкривала зеленку зубами. Вона просто нанесла на обличчя щільну живильну маску зеленого, навіть бірюзового кольору. На своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк виклала забавне селфі з процедури, на якому видно її зелене обличчя. За словами зірки, так вона відновлюється після святкування Дня святого Валентина. Мабуть, телеведуча гарненько погуляла.

У підписі до фотографії Леся написала: "25й зелений мексиканець був зайвим. Кращий комент – лайк у подарунок! Такі у мене тепер конкурси. #багиняламината #приходимвнормупослепраздника #ударныйденьВалентина". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі почали змагатися в намаганнях написати кращий коментар під фото Лесі.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Фіона, а де твій Шрек?", "Дружина маски", "Аватар по-українськи", "Прямо наречена Шрека", "Чудо Болотне", "Ти просто прекрасна", "Маска. Переродження", "Принцеса Фіона", "Маска з Джимом Керрі звичайно класний фільм, але от з Лесею фільм забрав би всі Оскари", "Фіона українського шоу бізнесу", "Тут Ви найкрасивіша", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.