Відома українська співачка Настя Каменських, яка зараз активно займається сольною кар'єрою, досить серйозно заінтригувала прихильників. Так, Настя розповіла про деякі таємниці їх стосунків з Потапом.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю зірки для українських журналістів.

Одразу ж після публікацій спільні знімки Насті Каменських з Потапом у соціальних мережах провокують появу розмов про їхні романтичні стосунки. Багато вважають, що Настя Каменських і Потап давно одружені і щасливі.

"По-перше, нас пов'язує довгий творчий шлях ще по групі "Потап і Настя", - зізналася Настя Каменсикх. По-друге, ми і зараз продовжуємо співпрацювати, так як Потап є автором всіх моїх пісень. Навіть трек Peligroso написали власники "Греммі" в співавторстві з Потапом. Без цього генія з неймовірно красивою душею - нікуди", - заявила Каменських.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Багато шанувальників таланту Насті Каменських були б на сьомому небі від щастя, дізнавшись, що вони з Потапом щасливі і коханці.

Варто нагадати, що українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в компанії чоловіка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала прем'єру кліпу "Попа, як у Кім", а тепер взяла участь у новій фотосесії для видання "Телегід". Так, артистка позувала у світлому боді, доповнивши образ масивними золотими кільцями.

Нагадаємо, новий кліп Насті Каменських посварив її фанатів.

Як повідомляв Знай.uа Каменських піарить новий кліп пікантними фото: попа, як у Насті.

Знай.uа писав, Каменських і Потап похвалилися прем'єрою "Попа, як у Кім": йдеться не про Кардашьян.