Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Нещодавно в Україні відбулася прем'єра комедійного фільму "Продюсер", в якому Даша виконала одну з головних ролей, тому Астаф'єва вирішила поділитися з фанатами фотографіями з прем'єрного показу.

На світський захід артистка прийшла в скромному, але яскравому платті, що підкреслює струнку фігуру Даші. Червоне оксамитове вбрання зірки переливається в світлі камер, що робить його ще більш красивим і вишуканим. Волосся Астаф'єва зачесала в строгий пучок на потилиці, в її вухах невеликі червоні сережки, а на обличчі акуратний макіяж.

У підписі до фотографії Даша Астаф'єва написала: "Ми з @sl_ira_shop хороший тандемчик". Варто відзначити, що на сторінці артистки з'явилися і інші фотографії в цьому вбранні. На них Даша роздає автографи шанувальникам і фотографується з ними. Фани в захваті від нових фотографій Даші Астаф'євої в мережі і засипають зірку компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Божественна", "Принадність, красуня", "Плаття супер!", "Оскар де?", "Дуже гарно", "Даша, просто отримую естетичне задоволення, дивлячись на вас! Ви як статуетка, точені обличчя, фігура, нереальна якась краса!", "Красуня", "І людина схоже чудова", "Фільм крутий, мені дуже сподобався", "Ще не дивився, але вигляд у тебе бомбезний!", "Гранатовий колір дуже навіть, Ви клас", "Вітаю з прем'єрою", "Даша, яка ж ти надзвичайно красива! І гладка зачіска до лиця. Просто королева!", "Сукні одна краща за іншу, чорна у білий горох, сьогодні червона. Ви просто чудові", "Благородний колір. Келих вина на сонці", "Розкішна! Ну просто немає слів! Як же вам гарно в цьому кольорі, цій фактурі, в цьому платті", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.