Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує ще вагітною.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в кумедному образі, стоячи на тлі красивого замку, явно десь за кордоном. Шанувальники відзначили, що раніше Регіна не публікувала цього фото раніше, і на ньому не зрозуміло, на якому місяці вагітності вона. На знімку Тодоренко з'явилася в білій сукні-сорочці і легких босоніжках на низькому ходу чорного кольору. Телезірка розпустила волосся, вона стоїть в незвичайній позі і посміхається.

А ось у підписі до фотографії Регіна запитала у фанатів дещо зовсім несподіване: "Напишіть, будь ласка, за що ви не любите рекламу?". Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко і відповідати на її питання.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Дивні! Я люблю рекламу! Особливо якщо в ролі красива жінка або чарівний чоловік", "Я не люблю, коли рекламують реальне 💩, але за це їм заплатили і вони всіма силами доводять, що круте!", "Регіна, ти така красива", "Іноді за нав'язливість", "Я твоя фанатка", "Реклама одного і того ж, багато роблять рекламу дуже безглуздо", "Ти така красива", "За нав'язливість і одноманітність. Іноді за відверту тупість", "Не люблю рекламу за нав'язливість і великі обсяги", "Мені так взагалі по барабану, нехай ганяють реклами", "Коли вона дуже часта і нав'язлива", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко святкувала День святого Валентина без Топалова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.