Білоруський співак, лідер панк-рок-групи Brutto, засновник і лідер білоруської панк-рок-гурту "Ляпіс Трубецкой" Сергій Міхалок в третій раз став батьком. Про радісну подію в родині артиста стало відомо на офіційній сторінці Brutto в Instagram.

"У Сергія Михалка і Світлани Зеленковскої народився син!!! Вага – 3,8 кг, зріст 53 см! Мама і малюк почувають себе задовільно!", – написали в записі групи.

Відзначимо, що Сергій і Світлана вже виховують п'ятирічного сина Макара. У Сергія також є син від першого шлюбу, 23-річний Павло, який пішов по стопах батька і займається музикою. Павло грає у новому проекті батька Drezden. У Світлани від першого шлюбу є 18-річна донька Ксенія.

Відзначимо, що в березні 2014 року Сергій Міхалок оголосив про розпуск групи, і 31 серпня група припинила свою діяльність і розпалася на два колективи: Brutto і Trubetskoy.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше ми писали, що кілька днів тому в мережі з'явилася інформація про те, що 69-річний актор Річард Гір вдруге став батьком. На даний момент ні голивудский актор, ні його молода дружина, журналістка Олександра Сілва це ніяк не коментують. Але ім'я та стать дитини зіркової пари вже відомо. Про це повідомляє іспанське видання Hola.

У знаменитої пари народився син. Хлопчика назвали Олександр - на честь його приголомшливої матері Олександри Сілви.

Дружина талановитого Голлівудського актора народжувала в Нью-Йорку. Мама і малюк почувають себе добре. Незабаром вони будуть виписані з лікарні.

Для батьків це перший і такий довгоочікуваний дитина. У Олександри від попередніх стосунків є п'ятирічний син Альберт, а у Річарда - 19-річний син Гомер від Кері Лоуелл.

Нагадаємо, Річард Гір захомутав молоду красуню

Як повідомляв "Знай.uа", таємне весілля голлівудського серцеїда: "дядечко Річард" знайшов молоду красуню

"Знай.uа" писав,Топалов розсекретив ім'я сина: чекали цього два місяці