Відома українська режисерка та сценаристка Оксана Байрак поділилася вельми цікавою новиною. Так, 55-річна Оксана в поточному році планує народити первістка.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому пості Оксани в Instagram, пише портал "Політека".

"В цьому році хочу народити дитину. Я вже рішуче налаштована. В моїй новій квартирі, де зараз закінчується ремонт, є дитяча кімната та дитячий ванна. Молю Господа, щоб у цьому році у мене з'явилася моя Ліза", — розповіла Байрак.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Артистка поділилася тим, що хоче саме доньку, ім'я якої обрала ще в дитинстві — Єлизавета.

"Ім'я я вибрала в 3 роки, коли мені тато з НДР привіз ляльку, яку я назвала Ліза. Це дитяче відчуття материнства залишилося до цих пір", — зізналася знаменитість.

Оксана Байрак вже вісім років перебуває у трудових відносинах з тренером з фітнесу на ім'я Георгій, який молодший жінки на 23 роки. Режисер познайомилася зі своїм обранцем на зйомках передачі "Давай одружимося", але не надто любить публічно про нього розповідати. Байрак вважає, що "щастя любить тишу і може зруйнуватися, як будинок з піску і туману, навіть від незручного дихання".

Проте зізнається, що досі не заміжня і "не поспішає в органи реєстрації". За її словами, що штамп у паспорті не має для неї великого значення.

Варто нагадати, що білоруський співак, лідер панк-рок-гурту Brutto, засновник і лідер білоруського панк-рок-гурту "Ляпіс Трубецкой" Сергій Міхалок в третій раз став батьком. Про радісну подію в родині артиста стало відомо на офіційній сторінці Brutto в Instagram.

"У Сергія Михалка і Світлани Зеленковської народився син!!! Вага – 3,8 кг, зріст 53 см! Мама і малюк почувають себе задовільно!", – написали в записі спільноти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала яскраве фото, на якому позує ще вагітною.

Нагадаємо, ангел Victoria's Secret показала засмаглі булочки крупним планом.

Як повідомляв Знай.uа Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії: затишне сімейне гніздечко.

Знай.uа писав, дитина в міхурі: знімки бразильського новонародженого вразили весь світ.