Перший кліп на пісню з майбутнього альбому представила днями українська рок-група БЕZ ОБМЕЖЕНЬ.

Створення відеосупроводу свого альбому хлопці вирішили почати з самої романтичної композиції "Зорі запалали ". Для того щоб передати всю атмосферу пісні для зйомок довго шукали підходяще місце. У підсумку зупинилися на одному з найбільш, за словами авторів, дивовижних местна планеті - узбережжя Португалії з виходом до Атлантичного океану. Сам кліп намагається нам розповісти про велике і світле кохання довжиною в життя.

Кадри з нового кліпу

"Життя є швидкоплинним і бурхливим океаном. Часто боротьба з хвилями забирає весь час і сили. Ми забуваємо телефонувати, приїжджати в гості, просто забуваємо сказати" люблю "своїм близьким. Давайте частіше згадувати, що для нас є головним у житті. Не втрачайте свої зірки. Цінуйте і бережіть їх, поки вони горять. Такий посил цієї відеороботи ", - пояснюється в коментарі до кліпу.

Фронтмен гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Локацію запропонував режисер Влад Разиховський. За його словами, коли він вперше почув "загорілися Зорі", в його голові одразу з'явилася тільки одна картина, яку він і відтворив у відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Групу створив у співавторстві з продюсером гурту Олегом Ходачуком, а запис проходила під керівництвом Артура Данієляна, який працював з музикантами БЕZ ОБМЕЖЕНЬ над альбомами "5 хвилин" і "Буду з тобою!".

"Знай.іа" писав, що Даша Астаф'єва затьмарила мережа яскравим платтям: вгадайте, куди вона в ньому прийшла. На світський захід артистка прийшла в скромному, але яскравому сукню, що підкреслює струнку фігуру Даші. Червоний оксамитовий вбрання зірки переливається в світлі камер, що робить його ще більш красивим і вишуканим. Волосся Астаф'єва зачесала в строгий пучок на потилиці, в її вухах невеликі червоні сережки, а на обличчі акуратний макіяж.

Нагадаємо, Легендарний засновник "Ляпис Трубецкой" став батьком

Як повідомляв "Знай.іа", Відомий актор Дизель шоу вразив знімком з двійником: одна особа