Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує на сцені в дивному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дещо дивному образі. Справа в тому, що артистка відображена на сцені одного з російських міст, в яких дає свої концерти. На сцену вона вийшла буквально, закутавшись у пір'я. На ній відверте боді і пір'яна накидка, яка робить співачку схожою на хмарку. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ані Лорак анонсувала свій наступний концерт у російському місті Майкоп. "Сьогодні зустрінемося з вами! #шоуДива #Майкоп #сьогодні", - напирала артистка. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. Як всі вже здогадалися, Кароліну в коментарях охрестили "Чудом у пір'ї".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Найкрасивіша і найкраща", "Шикарне фото", "Чудо в пір'ї", "Удачі Вам, наша улюблена Кароліночка! Зустріч із Вами завжди незабутня, це свято. Дуже Вас любимо і чекаємо в Україні", "Ви красуня! Успіхів у всьому!", "Шоу "Діва" вже РІК! Навіть не віриться. Удачі", "Я не можу дочекатися вечора!", "До вечора, дорога! Чекаємо Вас з нетерпінням", "Опудало в пір'ї!", "Кароліна, ви розумниця", "Наша діва найкрасивіша і талановита", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.