Популярна українська ведуча, зірка шоу "Танці з зірками" Леся Нікітюк після новин про розрив з бойфрендом показала нове фото з салону краси.

На знімку, опублікованому на сторінці в Instagram, Леся Нікітюк похвалилась, як робить косметичні процедури. Однією з яких виявилася маска для обличчя зеленого кольору.

Знаменитість не захворіла і не відкривала зеленку зубами. Леся просто нанесла на обличчя щільну живильну маску зелено-бірюзового кольору. Досить незвично виглядає у такому образі.

"25й зелений мексиканець був зайвим. Кращий комент-лайк у подарунок! Такі у мене тепер конкурси", - підписала фото зірка телеекранів. Фанати не змогли спокійно обійти стороною позеленілу Никитюк і почали згадувати різних казкових персонажів, яких телеведуча нагадала їм. "Леся Фантомас"; "Фантомас розбушувався"; "Аватари повертаються"; "Поверни людині Маску!"; "Фіона) не вистачає Шрека)"; "Коли спалилась що твій хлопець - Шрек"; "Дівчина Халка?"; "Фіона, ти?"; "Боооожечки, Леся, в тебе вселився Орк?", - активно коментують пост шанувальники.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фолловери закидали Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі почали змагатися в намаганнях написати кращий коментар під фото Лесі. А зірка пообіцяла за найкращий комент - приз.

Нагадаємо, Леся Нікітюк приміряла костюм Фіони зі "Шрека". Відома українська телезірка Леся Нікітюк, що дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, на цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у несподіваному образі. Схоже, зірка вирішила показати своє справжнє обличчя, але воно виявилося зеленим… буквально.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом. Ця яскрава телезірка вміє епатувати публіку і привертати до себе увагу

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.