Учасники легендарного рок-гурту Чайф в Росії стали жертвами пограбування. При перельоті з Москви до Єкатеринбурга у музикантів вкрали гітари, з якими вони не розлучалися кілька років, і які вже стали справжньою творчою реліквією колективу, пише інтернет-газета «Знак».

У матеріалі видання говориться, що гітари лідерів уральської групи «Чайф» Володимира Шахріна і Володимира Бегунова пропали під час перельоту в Єкатеринбург із Москви, де вони вчора виступали в «Крокус Сіті» «Зимової акустиці».

«Гітари Шахріна і Бегунова не прилетіли в Єкатеринбург. Є версія, що вантажники в Шереметьєво фотографуються і грають на них під час перерв», — повідомляється про зникнення на сторінці групи в Facebook.

Там же, на сторінці, прихильники музикантів висловлюють їм зараз співчуття. Хтось, правда, вже запропонував подивитися оголошення про продаж музичних інструментів на сторінці онлайн-сервісу «Avito» — раптом вже виставили. Час, щоб знайти пропажу, є — найближчий концерт «Чайф» запланований на червень в московському

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, ледь не зварилися живцем: лідер легендарної російської групи «Чайф» влаштував екіпажу літака «Солодке життя».

На борту літака Embraer 170 російської авіакомпанії S7, на якому з Новосибірська до Єкатеринбурга летіла рок-група "Чайф", стався збій у системе кондиционирования.

Про це в неділю, 2 грудня, повідомляє Е1.

Зараз вже відомо, що гаряче повітря почав заповнювати салон літака ще до моменту зльоту, проте командир лайнера пообіцяв, що це зміниться відразу ж після підйому в повітря.

"Труднощі з температурою повітря в салоні пов'язані з включенням відбору повітря з допоміжної силової установки прогріву гідросистем", - пояснив він.

Однак після зльоту літака температура повітря всередині лайнера так і не прийшла до норми. Пасажири рейсу розповіли, що відчувалося близько 40 градісів за Цельсієм. Більш того, багатьом пасажирам стало погано, людей приводили до тями завдяки нашатирю, воді і вологими рушниками.

"Ви б нас попередили, що тут лазня буде. Ми б хоч віники прихопили", - спробував пожартувати пасажир.

У свою чергу лідер легендарної групи "Чайф" Володимир Шахрін звернувся до бортпровідникам з вимигою зменшити температуру всередині літака. Однак ті відмовилися, мотивуючи це тим, що не можуть цього зробити.

"Тут неможливо знаходитися!". Вони повідомили, що зробити нічого не можуть, але вже доповіли про те, що трапилося на землю і після прибуття складуть рапорт. "Бардак. Просто бардак", - сказав музикант.

Разом з тим варто зазначити, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російським містам, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, з якого стало ясно, що артистка отримала нагороду премії "Вища ліга" за пісню "Новий колишній".