Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу дуже гаряче фото. Артистка сфотографована на тлі червоного латексу і в такий же латекс одягнена, судячи з усього. На знімку видно лише невелику частину її вбрання, яке ледь утримує пишний бюст співачки. Також в червоний тонах і макіяж Анни. Її губи і очі нафарбовані червоним кольором, а волосся розпущене і зачесане назад. У підписі до фото Сєдокова розповідає про зміни у своєму житті.

"Я зрозуміла, що все в житті потрібно дорости. До свого чоловіка, свого тіла, книг, друзів. Тиждень тому, в моєму житті щось змінилося. Я ніби опинилася на новому рівні гри. День без залу тепер мені здається неповноцінним. Пельмені вночі - делікатесом, а не способом життя, а токсичні відносини - абсолютно неприйнятною штукою. Я немов відкинула все не потрібне і сконцентрувалася на важливому і з'явилися сили йти. Цілі, завдання, людина. Я аналізую з чим це пов'язано. Думаю, що зіграло відразу кілька факторів: розмова зі священником у храмі, очищенням, три дні наодинці з собою, сонце вийшло, відео, яке я випадково побачила на сторінці у подруги. Я хочу сказати, що іноді ми дуже переживаємо, що щось не так. Що немає сил йти далі, що взагалі не туди йдеш. Дайте час собі. Все добре. Вірте. І дійте, коли цей час настане", - написала співачка.

Шанувальники Анни не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".