Традиційно незмінним ведучим другого півфіналу національного відбору на Євробачення був Сергій Притула. Ведучий нацвідбору на Євробачення-2019 Сергій Притула другий рік поспіль разом з учасником LAUD проводить батл.

Цього року перемога за ведучим. На його думку, співакові не вистачило харизми.

Разом з тим, Сергій Притула ошелешив усіх так званих камінг-аутом і заявив, що в молодості був шанувальником групи Анна-Марія, в якій співав Віктор Павлік. Більш того, навіть зараз часто шукає пісні групи.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після національного відбору українці розбирають слова ведучого на цитати, а другий півфінал 2019 не став винятком.

Дивіться на відео все жарти Сергія Притули у другому півфіналі національного відбору:

Нагадаємо, Притула влип у скандал з Вітовською: брехлива соска. Шоумен відповів на закиди у Facebook.

Днями Сергій Притула вступився у мережі за свою подругу, відому українську акторку Ірму Вітовську, яка зазнала нищівної критики через публічне висловлення своєї думки щодо одного із кандидатів у президенти.

Популярний шоумен відзначив, що культура спілкування українців у соцмережах знаходиться на досить низькому рівні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вже кілька років поспіль незмінним ведучим Національного відбору на Євробачення лишається гуморист, волонтер Сергій Притула.

Також Знай.ua писав про те, що учасниця Євробачення 2019 Maruv розповіла, як бути відьмою, котра їсть і не гладшає. Позаочі їй вже пророкують перемогу.

Учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019 Maruv (Анна Корсун) нещодавно вирвалася у лідери згідно суддівського рішення та глядацьких симпатій.

З огляду на те, що їй позаочі пророкують перемогу вийшла з тіні і почала більше про себе говорити. Хоча раніше мовчала – подейкують, через свої концерти у Росії.