Популярний український співак Олег Винник вирішив "підсидіти" Потапа, у зв'язку з чим заговорив про новий дует. Відповідний допис він розмістив на своїй сторінці в соцмережі, пише Politeka.

"Новий R&B дует", - йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що на опублікованому фото можна помітити не тільки Олега Винника, а і його продюсера – Олександра Горбенко, який також є його другом. Інтрига викликала справжній ажіотаж серед шанувальників виконавця.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Вбили на повал", "бажаю успіхів", "чекаємо нову пісню", "Потапу треба напружитися", "новий образ до лиця", "відчуваю, буде класний дует", "сподіваюся, пісні будуть ще краще", - пишуть вони.

Варто зазначити, що один з останніх постів співака набрав більше 40 тисяч відміток "подобається".

Артист розмістив свою фотографію з цифрою "500 000" і написав: "Друзі, ви неймовірні. Вас з кожним днем стає все більше. Сьогодні цифра на лічильнику Instagram перетнула позначку в півмільйона передплатників. Спасибі всім, хто залишаться зі мною на одній хвилі. Люблю вас!".

Нагадаємо, Винник шокував вовчиць відвертим зізнанням: з труни вилазив. Популярний співак Олег Винник розповів, в якому відомому мюзиклі йому так і не довелося зіграти.

Артист зумів досягти великих успіхів у виконанні мюзиклів в берлінському театрі "Дес Вестенс", який називають німецьким еквівалентом Бродвею.

Український співак Олег Винник зробив подарунок своїм фанам на День Святого Валентина. Він представив першу і раніше невідому версію треку "Роксолана".

Також Знай.uа" писав про те, що Олег Винник зачарував армію вовчиць новим стилем.