Популярний співак Олег Винник розповів, в якому відомому мюзиклі йому так і не довелося зіграти.

Артист зумів досягти великих успіхів у виконанні мюзиклів у берлінському театрі "Дес Вестенс", який називають німецьким еквівалентом Бродвею.

"В цьому театрі в 2003-2004 роках я зіграв Жана Вальжана в мюзиклі "Знедолені". У цій ролі я виходив на сцену 380 разів", – каже Винник.

В даний момент у цьому театрі йде мюзикл "Танець Вампірів". Виявляються, роль у ньому міг отримати і Винник.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це дуже популярний мюзикл про графа Кролога. Кілька разів я прослуховувався на цю роль, але жодного разу мені її не дали. Мабуть тому, що вона не гарна – там треба було вилазити з гробу. Можливо, і добре, що режисери не хотіли, щоб я з гробу вилазив до людей", – каже Олег.

Нагадаємо, Олег Винник перетворився на тисячі емодзі: з'явився сервіс, що створює унікальні картини.

Буквально нещодавно стало відомо про те, що американський програміст і дизайнер Ерік Льюїс створив унікальний сервіс, за допомогою якого можна перетворити будь-яке зображення на мозаїку з емодзі. Цей ресурс так і називається – Emoji Mosaic.

Варто відзначити, що Emoji Mosaic працює по дуже простій системі. Так, до кожного зображення інструмент вибирає певну кількість різних emoji, які за кольором будуть імітувати оригінал.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Винник подарував Україні на День Святого Валентина нову Роксолану.

Український співак Олег Винник зробив подарунок своїм фанам на День Святого Валентина. Він представив першу і раніше невідому версію треку "Роксолана".

Також Знай.uа писав про те, що Олег Винник зачарував армію вовчиць новим стилем.

Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якій в черговий раз нагадав про презентацію його нової пісні "Роксолана". На знімку артист з'явився в несподіваному вишуканому образі.