Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк відвідала 16 лютого другий український Нацвідбір на міжнародний пісенний конкурс Євробачення. Як відомо, конкурс пройде в Ізраїлі незабаром - у травні.

На знімальному майданчику Нацвідбору знаменитість вирішила провідати свого колегу - ведучого Сергія Притулу. Варто зазначити, що Сергій і Леся працюють разом у шоу "Хто зверху?" Нові світлини з другом і колегою Нікітюк оприлюднила на своїх сторінках у соціальних мережах.

"Благословила Дмитровича @siriy_ua на ефір. Спаси і сохрани цю публікацію. #багиняламината #евробачення2019 #смотримсторис", - написала Леся у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не проігнорували допис, а як завжди почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі кажуть, що Леся буквально затьмарила Притулу і за нею його не видно.

Для виходу Леся приміряла звабливу шкіряну міні-спідницю зі стильними ременями, яку доповнила чорним верхом з глибоким вирізом. Завершував образ української телеведучої яскравий макіяж з акцентом на губи темно-вишневого кольору.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк в екстремальному міні "благословила" Притулу на Євробачення 2019. Ця яскрава ведуча вміє наводити епатаж на публіку і привертати до себе увагу. На фотографії, яка з'явилася в записі Лесі, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Телезірка фотографує себе в дзеркало в гримерці, а за її спиною визирає Сергій Притула, який вже не вперше став ведучим Нацвідбору на Євробачення 2019.