Примадонна намагається уникати Преснякова, не запрошувати на свої заходи і не спілкуватись навіть по телефону. Сам співак теж підтвердив, що є небажаним гостем.

Відомий і колись популярний співак Володимир Пресняков заявив, що Алла Пугачова не запросила його на ювілейний концерт у Кремлі, котрий має відбутись 15 квітня. За словами колишнього зятя, він не втрачає надії потрапити на прощальний виступ легенди російської сцени і навіть готовий придбати квиток за свій рахунок.

Батько внуків Алли Борисівни розповів, що поки не отримав запрошення на прийдешній ювілейний концерт народної артистки СРСР до її 70-річчя.
Як розповів 50-річний артист, він все ще сподівається отримати заповітний квиток, незважаючи на те, що до грандіозної події залишилося два місяці. Однак, якщо цього не відбудеться, композитор готовий особисто заплатити за нього.

"Ні, поки мене ніхто не кликав. Якщо не покличуть, ну що ж, піду по квитку", - каже Пресняков.

Колишній зять і батько першого онука Примадонни дізнався про сольний виступ співачки в Кремлі з новин в ЗМІ. Крім того, Пресняков-старший поскаржився на те, що рідко спілкується з Аллою Борисівною.

"Це дуже скритна сім'я. Ми з Аллою Борисівною взагалі нечасто бачимося, приблизно раз на рік. Рідко зідзвонюємося, в основному вітаємо один одного з днем народження. У березні минулого року, наприклад, вона мені говорила теплі слова з нагоди 50-річчя", - зазначив музикант.

Нагадаємо, Гордон пояснив, чому виступає у російських пропагандистів. Він пояснив свої дії.

Як повідомляв Знай. ua, Гордон сказав, як вигнати Путіна з Донбасу. Журналіст в черговий раз подражнив кремлівську пропаганду.

Також портал Знай. ua писав, що Гордон розповів про жорстке цькування Пугачової в Росії: вона завжди підтримувала Україну.