Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала новою відпусткою з доньками Тільдою і Євангеліною. Так, артистка зізналася, що після недавньої операції вона вирішила більше часу приділяти дітям і відпочивати. Варто нагадати, що в жовтні 2018 року Світлану госпіталізували зі сцени з обструкцією нирки, після чого виконавиця буквально відразу повернулася в концертів і турів.

"Після подій в жовтні 2018 я дала собі слово відпочивати з моїми дівчатками частіше ...ми такі щасливі разом ❤️всім добра🙋‍♀️", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Ну такі класні 😻прекрасного вам відпочинку🙏🏼❤️", "Відмінного відпочинку Світлана , правильно робите , що почали більше відпочивати 👍", "Прекрасного вам відпочинку ❤️ набирайтеся сил 🙏🏼 Милі 💔😻", "Єва така ж красуня, як і мама 😻😻😻😻", "Гарного відпочинку, бережіть себе і маляток😘😘😘❤❤❤".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.