Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість зробила незвичайне селфі без макіяжу і зізналася, що дуже схожа на свою прабабусю. Так, через незвичайний червоно-білій головний убір шанувальники порівняли артистку ще й з Буратіно.

"#ноуМакияж , #ноуПрическа
На цьому фото я схожа на свою прабабусю Іраїду Зеньковну, польську єврейку. Скажу вам більше, я - близнюк моєї прабабулі. Коли знайду, Обов'язково покажу вам її фото!
А ви на кого схожі ?", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Якщо б не пластика, було б гірше", "І вуаля, звичайна дівчина,не медійна...", "На Буратіно схожа", "Ти тут не на бабулю схожа ,а на Працівника місяця в Макдональдс😂😂😂🔥🔥", "😂 На буратіно схожа, тільки без носа 🤷‍♀️".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.