Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість зізналася, чому не упускає шансу прорекламувати який-небудь товар. Так, артистка розповіла, що намагається ставитися до всього з гумором, проте встигла згадати, в яких кампаніях брала участь.

"#фотоСработы
Дивлюся в кадр так, ніби дуже хочу прорекламувати 😂😂🤪🤪 Я питала вас нещодавно, чому вас дратує Реклама. І добре розумію, про що ви говорите. Мене теж бісить , що все рекламують , але якщо подивитися з іншого боку: як дізнатися про нові гарні ліки #Полисорб про нову помаду #lorealmakeup, про модні панчохи #Calzedonia , про смачнючий сік #J7 про корисні йогурти #danone про бритву з тонким лезом #Venus 🙈🙈🙈😂😂🙈😂😂
Я ржу, звичайно, але якщо бути чесною, Реклама годує десятки, а то й сотні тисяч людей. Навіть сам #instagram - це теж свого роду само-Реклама. Скоро розповім про це у своєму блозі, якщо вам цікаво. Я намагаюся ставитися до цього з гумором і просто як до чергової рекомендації чогось нового, що можна протестувати. Ваша Ре", - висказалась Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Навіть тут встромила рекламу", "Регіна, Ви дуже гарна!", "Це краща реклама, яку я читала останнім часом 😄", "Кумедний пост. Вас дратує реклама? Так ось вам ще)))".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.